În perioada 9-14 iulie 2024, Facultatea de Științe ale Comunicării își va deschide porțile pentru elevii care participă la tabăra UPT Explorer – Un pas spre viitorul tău și care vor avea ocazia să afle ce înseamnă viața de student la Universitatea Politehnica Timișoara și să se informeze despre domeniile de studiu oferite.

UPT Campus Explorer îi invită pe elevi să descopere viața de student într-un mod mai aparte și să exploreze universul Facultății de Științe ale Comunicării, să participe la diferite activități didactice despre domeniile comunicare, relații publice, traducere, interpretare, limbi străine aplicate, precum și să se implice, împreună cu studenții din Liga FSC, în ateliere și activități care le vor stimula creativitatea și dezvoltarea personală.

Elevii vor avea posibilitatea să experimenteze ce înseamnă să fii student la UPT și FSC, care este oferta educațională a facultății, în ce meserii și domenii ar putea activa după absolvire și ce oportunități oferă Universitatea Politehnica Timișoara. În cadrul activităților didactice și practice coordonate de către cadrele didactice de la FSC, precum și în atelierele și activitățile recreative organizate de studenții din Liga FSC și de studenții voluntari, elevii vor putea afla mai multe informații despre specializările oferite, vor participa la o serie de activități aplicative și vor putea experimenta studenția la Universitatea Politehnica Timișoara. Coordonatorul taberei din partea Facultății de Științe ale Comunicării este doamna lect. dr. Ana-Maria Dascălu-Romițan.

Mai jos găsiți programul taberei din perioada 9-14 iulie 2024. Pentru alte detalii despre Facultatea de Științe ale Comunicării, despre oferta educațională, despre programele de licență și de master vă rugăm să accesați pagina facultății: https://sc.upt.ro

Mai multe informații despre tabără și despre UPT Campus Explorer se găsesc la adresa: https://explorer.upt.ro

Program tabără FSC