Noutăți

In luna septembrie, Facultatea de Științe ale Comunicării organizează admitere la programele de studii ale facultății, la ciclurile de licență. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați Pagina de admitere.

Dragi absolvenți,

A fost stabilit calendarul de admitere la Facultatea de Științe ale Comunicării, ciclurile de licență și master. Situația locurilor disponibile, precum și alte informații privind admiterea, sesiunea iulie și septembrie 2020, pot fi accesate aici.

În atenția celor interesați!

A fost publicată adresa UPT privind plata taxelor restante cu penalizare pentru anul universitar 2019-2020. Studentii care se regăsesc pe listele de propuși spre exmatriculare din cauza neplătii taxelor, vor achita urgent sumele restante, conform adresei UPT și vor trimite dovada plății pe e-mailul carmen.galdea@upt

Pentru clarificarea situației, vă rugăm să luați legătura cu Decanatul FSC (e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau telefonic 0256-404011)

Departamentul Relații Internaționale al Universității Politehnica Timișoara a publicat ofertele de mobilități pentru studenți, anul universitar 2020-2021, precum și pentru staff (cadre didactice, cercetători, personal administrativ).

A fost publicat Ghidul de studii pentru studenții Facultății de Științe ale Comunicării.

A fost actualizată Metodologia de organizare și desfășurare a concursului de admitere la ciclul de studii universitare de master la Universitatea Politehnica Timișoara - sesiunea iulie și septembrie 2020. Mai multe informații, în secțiunea Admitere 2020 - Master.

În perioada 02.06.2020-24.06.2020 vor avea loc simulări ale examenelor de finalizare a studiilor la specializările din cadrul Facultății de Științe ale Comunicării, ciclurile de studii licență și master, conform programării din tabel. Informații suplimentare vor fi transmise tuturor studenților de către secretarii comisiilor de licență/disertație.

Diplomele de licență și disertație, pentru absolvenții specializărilor Facultății de Științe ale Comunicării, promoția 2019, se vor elibera în data de 29 iunie 2020, luni, în holul Facultății de Construcții, str. Traian Lalescu nr. 2a, după următorul program:

A fost reglementată, prin Hotărârea Consiliului de administrație al Universității Politehnica Timișoara, HCA nr. 61 din 19.05.2020, plata/scutirea de plată pentru cazarea studenților în căminele UPT pe perioada stării de urgență/alertă, precum și programul și tarifele de cazare pe perioada vacanței de vară 2020.

A fost publicată programarea examenelor și evaluărilor distribuite pentru specializările Facultății de Științe ale Comunicării, anul I și II licență (CRP și TI) și anul I master (CA și CRPMD) pentru semestrul al II-lea - anul universitar 2019-2020.