Interesat de marketing online? Vrei să faci o carieră în acest domeniu? Facultatea de Științe ale Comunicării în parteneriat cu SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România, îți oferă șansa de a câștiga una dintre cele 3 burse în valoare de 500€ fiecare, care îți oferă acces la cursuri premium de marketing.

Acestea sunt cursuri practice și intră aprofundat în aspecte avansate legate de promovarea online. Acestea se îmbină perfect cu cunoștințele pe care le-ai adunat în timpul studiilor. Bursele pot fi folosite pe site-ul smarters.ro unde poți achiziționa cursuri premium de marketing fără niciun cost extra.  Cursurile disponibile pot fi vizualizate urmând link-ul de mai sus. Uite ce trebuie să faci mai exact pentru a intra în competiție:

Aceasta se desfășoară în perioada 23 septembrie – 28 octombrie, ora 22:00. Așa că, nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi (sau ce poți câștiga, în acest caz)! Vei afla dacă ești unul dintre beneficiari în termen de două săptămâni de la încheierea campaniei și vei fi ales în funcție de răspunsul dat la provocări. Cele 2 provocări ne vor ajuta să ne dăm seama cât de mult îți dorești această bursă și ne vor arăta cum gândești deja promovarea. Vei vedea că procesul de învățare a și început.

Criteriile pentru alegerea câștigătorilor sunt:

  • Creativitate - te-ai oprit la prima idee sau ai continuat să gândești răspunsurile?
  • Realism - pot fi implementate ideile și propunerile?
  • Implicare - cât efort ai depus pentru a rezolva provocările.

Cum participi la competiție:

Pentru mai multe detalii și pentru a completa provocările te rugăm să descarci acest document.

După completarea lui, poți finaliza aplicația completând acest formular.