Marți, 5 martie 2019, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă a Bibliotecii Centrale a Universității Politehnica Timișoara, a avut loc întâlnirea corpului diplomatic al Statelor Unite Mexicane cu studenții Facultății de Științe ale Comunicării.

Au participat E.S. Jose Guillermo Ordorica Robles, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite Mexicane în România, Anaeli Victorica Razo, Consul al Statelor Unite Mexicane la București, Dr. Adrian Bădescu, Consul Onorific al Statelor Unite Mexicane la Timișoara, Florin Drăgan, Prorector pentru proces de învățământ și problematică studențească, Universitatea Politehnica Timișoara. Moderarea a fost asigurată de Daniel Dejica-Carțiș, Decanul Facultății de Științe ale Comunicării. Temele de discuție au inclus, dar nu s-au limitat la aspecte legate de diplomație, comunicare în contexte socio-profesionale, sau comunicare interculturală și interlingvistică.   

De la stânga la dreapta: Dr. Adrian Bădescu, Consul Onorific al Statelor Unite Mexicane la Timișoara, Conf. univ. dr. Florin Drăgan, Prorector pentru procesul de învățământ și problematică studențească, Universitatea Politehnica Timișoara, E.S. Jose Guillermo Ordorica Robles, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite Mexicane în România, Prof. univ. dr. Daniel Dejica-Carțiș, Decanul Facultății de Științe ale Comunicării.