Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană a organizat în perioada 25-26 februarie 2019, împreună cu și pentru Ministerul Economiei, Transporturilor, Agriculturii și Viticulturii din landul Renania Palatinat, o delegație economică în Timișoara și Oradea.

În cadrul acesteia, luni 25 februarie, începând cu ora 12:30, la Hotel Continental, a avut loc o întâlnire cu firmele germane prezente în cadrul delegației și cu autorități din Timișoara. Întâlnirea a reprezentat o ocazie bună de inițiere a unor contacte noi, atât pentru partea germană, cât și pentru mediul universitar și de afaceri din Timișoara.

De la stânga la dreapta: prof. univ. dr. Daniel Dejica-Carțiș, Decanul Facultății de Științe ale Comunicării, Universitatea Politehnica Timișoara; dl. Sebastian Metz, Manager General și membru al boardului Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană, București; excelența sa, dl. Ralf Krautkramer, Consulul Republicii Germania la Timișoara; conf. univ. dr. Ovidiu Megan, Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, Universitatea de Vest din Timișoara.