Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara vă invită să îi călcați pragul cu ocazia activităților desfășurate în cadrul Zilelor Porților Deschise la FSC, în perioada 5-9 noiembrie 2018.

În cadrul întâlnirilor, se vor prezenta oferta educațională a facultății și oportunitățile de carieră în domeniile comunicării, relaţiilor publice, traducerii şi interpretării, se vor organiza întâlniri cu studenții și se vor vizita spațiile în care se desfășoara activitățile didactice. Nu în ultimul rând, veți avea ocazia să participați la o serie de ateliere demonstrative ținute de cadrele didactice ale facultății.

Vă invităm să accesați programul complet al evenimentului și să ne transmiteți prin telefon (0256404011) sau e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), până în data de 30 octombrie 2018, intenția de a participa împreună cu elevii Dvs. (din cl. a 12-a) la activitățile programate în perioada 5-9 noiembrie 2018.

VĂ AȘTEPTĂM LA FSC!